Nyomtatás

Újévi ajándékul fogadjátok sok szeretettel új szolgáltatásunkat: a földszinti és az emeleti fénymásolók most már nyomtatásra is alkalmasak! Nézzük, hogyan!

1) Minden a számítógépre való bejelentkezéssel kezdődik – a további információkért érdemes áttanulmányozni korábbi bejegyzésünket a témáról, de személyesen is szívesen segítünk benne.

2) Innentől kezdve ki-ki elindítja az alkalmazást, amelyből nyomtatni szeretne, és a Nyomtatás menüpont kiválasztásakor a SafeQ jelzésű nyomtatót kell megjelölni. Ezután a kívánt paraméterekkel (példányszám, lapméret, stb.) el kell küldeni a nyomtatóra a kívánt dokumentumot.

3) A fénymásolók mellett található automaták segítségével a kártyára fel kell tölteni a kívánt összeget. Hogy pontosan mennyit, arról a fénymásolónál kihelyezett tájékoztatóból lehet informálódni – értelemszerűen beszorozva az oldalszámmal!

4) A fénymásolót a kártya érintésével aktiválni kell, majd a Nyomtatás gombra bökve elkezdeni a műveletet. Optimális esetben a gomb feliratán látszik a nyomtatásra várakozó dokumentumok száma, pl. Nyomtatás (2).

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: