Szakdolgozatról és egyebekről

Kellemes hetet kívánok mindenkinek; csapjunk bele, és legyünk túl rajta hamar, hiszen hosszú hétvége vár bennünket! A mai bejegyzés rövid híreket és információkat tartalmaz, mivel ma hétfő van, és még nem tértünk vissza igazán a pihenésből 🙂

Ad 1. Nagyon sokan kérnek mostanában szakdolgozatokat a raktárból. Hogy lépést tartsunk a megnövekedett igényekkel, újabb és újabb szakdolgozatok kerülnek be az Egyetemi Könyvtár katalógusába. Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy naponta akár 15-20 új rekord is megjelenhet a rendszerünkben; érdemes tehát gyakran felkeresni és leellenőrizni kinek-kinek a saját témáját, aktualizálni irodalomjegyzékeit, mert tényleg nagyon gyorsan gyarapodunk!

Ad 2. Egyre többen használjá(to)k az önkiszolgáló fénymásolóinkat, aminek szintén nagyon örülünk. Felhívjuk viszont mindenki szíves figyelmét, hogy a kártyára feltöltött pénzből nem tudunk visszaadni, ezért aki másolni szeretne, tényleg csak annyit töltsön rá, amennyit el is használ a munka során! Az árakról a könyvtár honlapján, illetve a fénymásolóknál kihelyezett tájékoztatókból lehet informálódni. Ja és még valami: a feltöltőállomás nem bankautomata-módra működik, tehát nem szükséges beletuszkolni a kártyát a nyílásba, elég hozzáérinteni a képernyő jobb széléhez, a nyílást pedig papírpénzek befogadására találták ki.

Ad 3. Az új könyvek ajánlói – néhány már megjelent itt a blogon – ezentúl a könyvtári weblapon lesznek megtalálhatók, reméljük, ott is minél többen találkoznak, ismerkednek majd vele!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: