És még mindig…

nem fogytunk ki a programokból – egészen izgalmas ez a március, talán még nem is volt ilyen változatos hónapunk, amióta az új épületben dolgozunk. Túlestünk a mérnök-informatikus hallgatók konferenciáján, és túlestünk az első Internet Fiestás előadáson, amely az internetes nyelvtanulási lehetőségekről szólt, s amelynek diáit mindenki megtekintheti a SlideShare-en. Érdemes az előadásvázlat mellett megnyitni egy másik böngészőlapon az Egyetemi Könyvtár nyelvoktatási tematikájú linkgyűjteményét, és ott mindjárt ki is lehet próbálni azokat a szolgáltatásokat, amelyekről szó esett.

És most arról, ami még előttünk van. Hétfő helyett szerdán nyílik a beígért baba- és mackókiállítás, s pár napon belül ismét megrendezik a gépészmérnök hallgatók konferenciáját. Április 2-án és 3-án tehát a könyvtár nyugati oldala akárcsak tavaly – le lesz zárva, aki erről az oldalról szeretne dokumentumot, keresse a tájékoztató könyvtárosokat!

A post végén pedig hadd álljon itt az egyik legizgalmasabb programunk, amelyre ugyancsak március 28-án, 16 órakor kerül sor: az Egyetemi Könyvtár ezen a napon könyvbemutató beszélgetésnek ad otthont. Most áll megjelenés előtt Gégény István újságíró és beszélgetőtársai – Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője, Süveges Gergő műsorvezető, Révész T. Mihály jogtörténész, az ORTT első elnöke és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát – könyve: a Média, közösség, szolgálat.

Az Egyetemi Könyvtárban a szerzők közül Révész T. Mihály – a Széchenyi István Egyetem oktatója – és Borókai Gábor lesznek jelen, a beszélgetést Pió Márta vezeti majd. Tapasztalatok a média birodalmáról, pozitív és negatív vélemények, lehetőségek, a közszolgálatiság kérdése, médiatörvény, gazdasági válság és valóságshow-k: csak címszavak, amelyekről a könyvben olvashatunk, és talán némelyik téma holnap is előkerül! Várunk mindenkit sok szeretettel! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: