Fűzfa

 

Ezt most osztotta meg az egyik ismerősöm: a helyszín Nagymaros, a képen pedig igen precízen megmetszett fűzfa látható, hogy ne lógjon a járművek űrszelvényébe 🙂 Az út két oldalán, ahol már nem volt szükséges, engedték lenőni a dús levelű ágakat.

Ha kertészetet nem is, útépítéstant biztosan tanulnak a kedves (blog)Olvasók, így hát némi információmorzsát elhintek: az útépítéssel kapcsolatos dokumentumaink döntően a 625.7-es jelzet alatt találhatók, és sok szabványunk is van ebben a témában. Keresőkifejezésnek mondjuk javasolhatom az “*útépít*” csonkolt formát – aszfaltútútépítési, útépítéstan, útépítők, útépítésben is megjelenik – ezzel nekem összesen 185 találat jött, ami kiindulásnak bőven megállja a helyét, sőt már egy egész korrekt szakdolgozati irodalomjegyzéket is össze lehet belőle állítani. Akit zavarnak a találati halmazba beszemtelenkedő, vasútépítéssel kapcsolatos művek, annak javaslom az alábbi beállítások elvégzését:

Az első sor végén lévő “Nem” a második sorra vonatkozik – kicsit furcsa így az elrendezés, én vagy a sorok közé, vagy a következő sor elejére tenném ezt a legördülő menüt. Azért így is működik, csak oda kell rá figyelni 🙂

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: