Kis könyvtárosok éjszakája

Még egy rendezvényt ajánlok a kedves (blog)Olvasók – és fiatalabb rokonaik – figyelmébe. Remélem, izgalmas verseny elé nézünk!

A Széchenyi István Egyetem  Egyetemi Könyvtára vetélkedőt hirdet  általános iskolások számára a 2011. évi  Kiskutatók éjszakája program keretében „Kis könyvtárosok éjszakája” címmel.

 A „Kis könyvtárosok éjszakája” vetélkedőre  2010. szeptember 23-én (pénteken) 16.00 – 19.00 óra között kerül sor az új, modern Egyetemi Könyvtárban (az Inno-Share épületben).  A vetélkedőre olyan 4 fős vegyes csapatok (3-6. osztályos tanulók) jelentkezését várjuk, akiket érdekel a természetismeret, az állatvilág és könyvtárba is szívesen járnak. A játékos vetélkedő külön felkészülést nem igényel, mindenki hozza magával kreativitását és  azt a tudást, amit már megszerzett!

Jelentkezni email-ben lehet szeptember 15-ig (csütörtökig) az alábbi adatokkal: név (esetleg csapatnév), iskola, osztály, kísérő tanár neve.  A vetélkedővel kapcsolatban bővebb felvilágosítást ad és a jelentkezést fogadja: Bocskai Adrienn   bocskai@sze.hu,  tel: 96/503-104.

Szuper Könyvtáros! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: