Domain

Kedves Mindenki, több hírt is hoztam mára:

egy) az on-line katalógusunk ezúttal a könnyebben megjegyezhető http://hunteka.sze.hu/monguz címen érhető el, úgyhogy kéretik terjeszteni, azzal a megjegyzéssel, hogy így nem muszáj feltétlenül a könyvtári honlapon keresztül megközelíteni az adatbázisunkat, ha keresni kell valamit (de ettől függetlenül azért ajánlatos a látogatása 😀 )

kettő) Szekeres Tamás rektor ma átadta Figula Anikó könyvtárigazgató újabb öt évre szóló kinevezését. A könyvtár kollektívája rövid ünnepséggel köszöntötte a főnökasszonyt kora délután,  s megacéloztuk akaraterőnket és lelkesedésünket. Sok szeretettel gratulálunk! 🙂 🙂 🙂

három) A Felkészítő Napok keretében több hallgatói csoport, összesen mintegy 800 gólya tekintette meg az új könyvtárépületet tegnap és ma. Munkatársaink az új helyről, a beiratkozásról és kölcsönzésről, az állomány összetételéről, a számítógépekről és egyéb szolgáltatásokról meséltek nekik, s reméljük, hogy többükkel a jövőben is találkozunk! 🙂 Itt a blogon is vagy a Facebook-on, de személyesen is!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: