IDDQD

Szép, borgőzös nyári napot mindenkinek!

Tegnap este, sötétedés után egy kis sétát tettünk a párommal a városban; a Széchenyi téren már állnak azok a pavilonok, melyekben az ország legjobb pincészetei kínálják termékeiket az elkövetkező négy napban: ma kezdődik, és vasárnap ér véget a IV. Győri Bornapok színes programsorozata. A műsorfüzet erre a linkre kattintva letölthető, érdemes kilátogatni, ma például Besh o Drom és musical-est lesz, holnap Balázs Fecó, szombaton borlovagrend-felvonulás, Bor-tenorok, vasárnap pedig a Kaláka együttes szórakoztatja a nagyérdeműt.

Csirió! Persze szigorúan munka után 🙂

Szóval a tegnap esti séta közben, amelyet nem mellesleg dzsesszhallgatással is kiegészítettünk (zongora-gitár-basszusgitár felállásban három fiatal srác zenélt, kimondottan illett a hangulathoz a muzsikájuk), nekem mégis egy másik nóta járt a fejemben, amelyet most megosztok mindenkivel:

És amíg mindenki végighallgatja a zenekar e kevésbé ismert, lágy darabját, addig elmesélem, mit tudtam meg az új gépeinkről. Az alagsori szint már majdnem teljesen fel van szerelve, most már a kölcsönző szintjén is megjelentek a különféle hardverelemek. Billentyűzet, amelynek felső részébe kártyát lehet majd beledugni, egér, és egy-egy nagyméretű LED-monitor. A gépek, amelyek szolidan és szerényen láthatatlanok lesznek majd, Fujitsu-gyártmányok, és a Futro S100 márkanévre hallgatnak. Amennyire össze tudtam gereblyézni az információkat, igen alacsony fogyasztású VIA Eden ULV processzor dörmög bennük, a proci segítőtársa pedig egy egygigás memória. A hátoldalon fejhallgató- és mikrofoncsatlakozó, két USB-bemenet, egy Ethernet-kábelhely, projektor-csatlakozó, és legnagyobb meglepetésemre PS/2-es billentyűzet- és egérport. A kis méretet és az energiahatékonyságot az teszi lehetővé, hogy

A vékonyklienseknél az alkalmazásszoftvereket, az adatokat és a feldolgozási teljesítményt is hálózati szerver szolgáltatja (elektro-net.hu)

Tádá. Jól tessék megnézni, a jövőben nem lesz szem előtt! (prohardver.hu)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: