Írj egy könyvről!

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár honlapján olvashatók az alábbiak. Ha valaki igazán könyvmolynak érzi magát, uram bocsá’, szívesen jár könyvtárba is, vágjon bele! Veszteni nem lehet rajta semmit, és segít felidézni néhány örömteli, olvasással töltött pillanatot! 🙂

Vallomások a könyvről címmel pályázatot hirdet az Országos Idegennyelvű Könyvtár.
A pályázatra olvasóink szubjektív, esszé jellegű beszámolóit várjuk legkedvesebb, legemlékezetesebb könyves élményükről. Az írások max. 2 – 3 oldal terjedelműek lehetnek, A/4-es oldalt véve alapul. Formai megkötés nincs.
A pályamunkákat CD-n és nyomtatott változatban kérjük benyújtani, jeligésen.

A jeligét és a pályázó elérhetőségét kérjük, hogy zárt borítékban mellékeljék a CD és a nyomtatott pályamű mellé. A pályamunka, illetve a jeligét és elérhetőséget tartalmazó zárt boríték leadható személyesen a portán a könyvtár nyitvatartási idejében, valamint elküldhető a könyvtár postacímére: Országos Idegennyelvű Könyvtár, 1462 Budapest, Pf. 469.

A pályamunkák beérkezésének határideje: 2011. augusztus 31.
(A postai bélyegző e dátumot még tartalmazhatja.)

A beérkezett pályázatokat három főből álló zsűri bírálja el, melynek elnöke Lackfi János költő, műfordító, tagjai Bartos Éva, a Könyvtári Intézet igazgatója és Sóron Ildikó, az OIK munkatársa. Az ünnepélyes keretek között megtartandó eredményhirdetésre 2011. október 7-én, pénteken 17 órai kezdettel kerül sor a könyvtár rendezvénytermében, az “Összefogás hete: könyvtárak összefogása a társadalomért” programsorozat keretében kerül sor.. Az első három helyezett 10-10 000 Ft értékű könyvutalványban részesül, díjazzuk a legfiatalabb pályázót is.
A pályázat létrejöttét az NKA támogatta.

Ha további információra van szüksége, hívja a 318-3688 / 303-as telefonszámot vagy írjon a soron.ildiko@oik.hu e-mail címre.

Tegyen Ön is egy vallomást!

Budapest, 2011.06.14.

Mender Tiborné
Főigazgató

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: