Itt vagyunk, ragyogunk!

Kedves Látogatók!

Sok szeretettel és még nagyobb lelkesedéssel üdvözlünk mindenkit itt, a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Könyvtárának blogján! Ezt az új platformot különleges célokkal hoztuk létre, s az itt megjelenő tartalmak is ezt a kiterjedt célrendszert fogják szolgálni reményeink szerint.

Olyan közösségi és információs teret szeretnénk kialakítani az olvasóközönség számára, amely kicsit ráérősebb, lassabb (ha szabad ezt a szót használnom: olvasmányosabb), mint a Facebook nyüzsgő-mozgó világában létező adatlapunk, és könnyedebb, emberközelibb, mint a hivatalos könyvtári honlapunk (amely egyébként jelentős megújulás előtt áll). Nem könnyű ebben a szűk csatornában lavírozni, de bízunk benne, hogy sikerül olyan információkkal megtöltenünk ezt a tartalmi keretet, amelyek mindkét kritériumnak megfelelnek. Azaz: naprakészek, de mégsem kérészéletűek; könnyedek, de hasznosak és szórakoztatóak is!

És ami a legfontosabb: szeretnénk, ha Önök, kedves olvasók (sőt, olvasóINK!) élnének a visszajelzés, a beszélgetés lehetőségével! Bármi vélemény, észrevétel, kérdés-kérés, óhaj-sóhaj, stb. felmerül, ragadjanak billentyűzetet bátran, hiszen az Egyetemi Könyvtár Önökkel – az olvasókkal, használókkal – működik, működhet igazán!*

(*Sőt! Csak így működik! :))

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: